- Ismétlő merülés (Review)

Scuba Review (Ismétlő merülés)

A program egyszerű és tökéletes lehetőség arra, hogy felfrissítse tudásodat, készségeidet, különösen, ha már hosszabb ideje nem merültél. Illetve ha már végzett búvár vagy más rendszerben és ezentúl PADI színekben szeretnél úszni, akkor az oktatód ennek a programnak a segítségével fogja felmérni tudásodat.

Két részből áll az ismétlés. Tudásáttekintésből és védett vízi készségek áttekintéséből. Az előbbi lehetőséget ad arra, hogy felidézd azokat az alapvető és biztonsági információkat, amelyeket elsajátítottál alapszintű képesítésed során. Az utóbbi az alapvető légzőkészülékes készségeket tekinti át. Vagyis olyan feladatokat fogsz a víz alatt csinálni, mint amiket az OWD tanfolyamod során végeztél.

Mikor jó választás a programon való részvétel?
Ha fel szeretnéd frissíteni a tudásodat és készségeidet. Esetleg most tervezel családi nyaralást és már régóta nem bújtál búvárfelszerelésbe, akkor korszerűsítheted tudásod. Ha más rendszerből tervezed az átigazolást, akkor oktatód ezen program segítségével fogja ellenőrizni tudásod. Esetleg ha elkezdted a képzésedet, de ez a munka, betegség, időhiány miatt félbeszakadt, akkor ezzel a programmal veheted fel a fonalat ismét.

Előfeltételek:
Rendelkezned kell igazolt búvárminősítéssel, vagy igazolnod kell, hogy beiratkoztál egy búvárképző oktatási programba.

A teljes program ára: 15 000,- Forint
Az ár tartalmazza:
- az elméleti és gyakorlati képzést
- az uszodai belépőket
- búvárfelszerelést


........................