Hírek, hírlevelek

  2019-10-18 - Indonézia (Borneo, Derawan) túra 2020.01.16-01.29.

  Egyedülálló ajánlat viz és természet imádó kalandoroknak!

  Búvár és sznorkeles túra Kelet-Kalimantan (Borneó), Derawan szigeteknél, Balirol (13 merüléssel)

  Egy olyan túrát ajánlunk Nektek, amelyen még csak néhányan vettek részt! A turizmus még nem tört be Indonézia ezen területére.

  Túránk során meglátogatjuk többek között Maratua szigetét, ami a Derawan szigetcsoport része, kelet Kalimantan (Borneo) északi partja mentén található. A különleges szépsége miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Maratua, tropikus, forditott U-alakú laguna sziget, amelyet egyik oldalról meredek sziklák határolnak, korall-falak a másikról, 384 km2-nyi szárazföldi terület fehér homokos strandokkal és 3735 km2 tengeri kiterjedéssel, amelyről a tudósok azt állitják, hogy vetekszik Raja Ampat és a Solomon szigetek biodiverzitásának gazdagságával és sokféleségével. Derawan, Sangalaki, Maratua és Kakaban alkotják a Derawan szigetcsoportot, itt található a világ egyik meduzas sós vizű tava és Indonézia egyik legnagyobb zöld teknős keltető helye. Több mint 20 csodálatos merülőhely vár ránk és egyedülálló helyszinek, amelyeken karnyújtásnyira tapasztaljuk meg az élővilág sokszinűségét.

  A túra a Bali repülőtérről indul és ott is ér véget.


  Bővebb információkat itt találtok:
  2020.01.16-01.29 Indonézia (Borneo)

  Búvár ár: 2080 USD
  (amely tartalmazza az összes szállást, megjelőlt étkezéseket, transportokat, 13 merülést (palack és ólom), belépőjegyeket, de nem tartalmazza a repülőjegyeket)
  Sznorkeles ár: 1690 USD (ugyanazt tartalmazza mint a búvár ár, kivétel merülések és ez sem tartalmazza a repülőjegyeket)
  A túra ára a repülőjegyeket nem tartalmazza
  Helyi repülőjegyek ára kb: 350 USD (jelentkezést követően tudjuk megvenni)
  Nemzetközi repülőjegyek (Budapest - Bali (Denpassar); Bali (Denpassar) - Budapest) ára 2019.10.07-én 180 000 Ft (Qatar Airways) volt.

  Jelentkezés 2019.12.20-ig (800 USD befizetésével), a nemzetközi repülőjegyeket érdemes minél hamarabb megvenni!
........................