- Próbamerülés (Intro)

A próbamerülés lényege, hogy megbizonyosodj arról, hogy életed hátralévő részét nem tudod elképzelni búvárkodás nélkül.

Félretéve a viccelődést, első olyan kaland, amelyet rövid ismertetés után légzőkészülékkel hajthatsz végre a víz alatt, természetesen szoros felügyelet mellett. Nincs szükséged előképzettségre, csupán elszántságra, na meg egészséges állapotra.

Próbamerülést (vagy szokták Intro-nak is nevezni) sok helyen kipróbálhatod: medencében, tóban, tengerben. Részemről a medencét, illetve a tengert ajánlom, hogy miért? - Mert fontos a látvány és kis hazánk tavai első benyomásra nem kápráztatják el a kiváncsiskodót, persze mindenben meg lehet találni a szépséget. Azonban ha szeretnél tóban próbamerülni, biztosítjuk a lehetőséget Dorogon.

A legegyszerűbb és a leggyorsabb megoldás a medencés próbamerülés, ehhez nincs másra szükséged, csak arra, hogy 
jelentkezz nálunk. A tengeri már kicsit bonyolultabb, mivel kis hazánk szegény tengerpartokban, ezért ehhez külföldre kell utazni, amit megtehetsz akár egy túra alkalmával! Dorogon is részt vehetsz próbamerülésen, azonban ezeket csak akkor tudjuk biztosítani, amikor a dorogi tónál vizsgáztatunk.

Amit még fontos tudnod, ha ilyenre készülsz: nem fogsz 6 méternél mélyebre kalandozni (ez medencében nem is kérdés), és legalább 20 percet fogsz a víz alatt eltölteni, feltéve ha Te is akarod!

Próbamerülés ára medencében, vagy Dorogon (belépővel, felszereléssel)
15 000,- Ft - AKCIÓ ideje alatt 12 000,- Ft


Próbamerülés tengerben (felszereléssel)
40,- EURO


........................